Montagebedrijf Be On Time

Stipheid

Aangezien tijd kostbaar is, is ons motto Be on Time. In het verleden gemonteerde opdrachten hebben wij dan ook op tijd opgeleverd.

Helder

Wij staan voor open, heldere communicatie. Wij zijn een no-nonsens bedrijf die zegt wat het doet en doet wat het zegt.

Vakkundig

Wij werken met een vakkundige montageploeg door heel Nederland welk voor iedere klus het juiste gereedschap heeft.

Het bedrijf

Het montagebedrijf Be on Time is opgericht in Oktober 2001 als eenmanszaak. En is gespecialiseerd in de montage van kabelgoten, wandgoten, vloergoten, ladderbanen & spanningsrailen. Tevens verzorgen wij de montage van lichtlijnen, zonnepanelen en verlichtingssystemen. Wij monteren in principe zelfstandig en voor grotere projecten schakelen wij vakbekwaam personeel in van een gerenomeerd uitzendbureau.

 

Klanten

Wij zijn inzetbaar in de gehele Benelux maar werken voornamelijk in Nederland bij gerenomeerde installatiebedrijven cq. montagebedrijven. Voor elke klus bieden wij kwaliteit en kwantiteit , aangezien tijd in een klus tegenwoordig een luxe is die je nauwelijks krijgt is ons motto Be on Time. Wij werken nu nog met een montageploeg door geheel Nederland die voor elke klus het juiste gereedschap heeft.

 

Interesse?

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig & professioneel montagebedrijf voor uw project. Aarzel dan niet om contact op te nemen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

VCA 2 Gecertificeerd

Montagebedrijf Be On Time is VCA2 Gecertificeerd

Addresgegevens

Montagebedrijf Be on Time
Krekelveen 262
3205 RH, Spijkenisse
T: 06-51714173
E: info@beontime.nl